Tarieven

Belangrijk voor bedrijven en merken! De genoemde tarieven op deze pagina gelden niet voor commerciële boekingen. Ben je een bedrijf of merk en wil je een nieuwe collectie vast laten leggen voor een campagne of lookbook, super leuk! Ik help je daar graag mee! Klik dan hier om contact op te nemen voor een offerte. Samen bespreken we dan de wensen en doelen om tot het beste resultaat te komen.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Naast modefotografie doe ik ook graag portret fotografie. Door mijn ervaring met modellenfotografie weet ik hoe ik je het beste op de camera kan krijgen en ik vind het super leuk om te doen. Hiervoor bied ik speciale tarieven aan. Ben je dus op zoek naar een fotograaf, omdat je graag mooie foto’s van jezelf wilt? Wil je met je geliefde op de foto, ga je trouwen of wil je je onderneming een boost geven doormiddel van mooie foto’s? Ben je een modellenbureau of (beginnend) model die een portfolio boost nodig heeft? Lees dan verder!

Prijs Pakketen

Portfolio Shoots

Als (beginnend) model is het erg belangrijk om goede en duidelijke foto’s van jezelf te hebben! Dit heb je als model wilt worden namelijk nodig! Ook voor modellenbureau’s is dit erg belangrijk. Als zij goede en duidelijke foto’s van jou hebben kunnen zij meer klanten voor je regelen. De klant wilt namelijk weten hoe jij er echt uit ziet. Ik maak dan ook graag portretten van (beginnende) modellen, waarbij ik je dan op een natural en pure manier vastleg.

Wat dit pakket anders maakt dan het portret pakket, is dat dit pakket gericht is op (beginnende) modellen die willen starten met modellenwerk en op modellen die een boost nodig hebben voor hun portfolio. Hierbij zorg ik niet alleen voor goede en duidelijke foto’s, maar geef ik je o.a. ook tips voor het poseren of tips over waar je op moet letten bij het zoeken van een modellenbureau.
Dit pakket kan zowel gekozen worden voor in de studio, als op een locatie naar keuze.

Niet alleen is dit dus een interessant pakket voor als je model bent, maar ook voor modellenbureau’s die goede test foto’s nodig hebben voor hun New Face modellen.

Wat zit er in het pakket?

Vanaf €150,- (exclusief 21% BTW)
– 1 persoon
– Studio in Alphen a/d Rijn of locatie naar keuze.
– Zelf visagie en kleding regelen. Kleding wissel is mogelijk.

* Verschillende prijspakketten mogelijk. Prijs is afhankelijk van de duur van de shoot en het aantal gewenste bewerkte foto’s. Vraag dus naar de mogelijkheden.
* Exclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,30 cent per km buiten een straal van 15 km vanaf Alphen a/d Rijn.
* Als je nieuwe en duidelijke foto’s voor je portfolio nodig hebt, is dit het beste om er zoveel mogelijk als jezelf uit te zien. Au natural zodat toekomstige klanten een goed beeld van jou krijgen. Wil je toch dat er een visagiste of een styliste aanwezig is? Dat is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en tarieven. Door mijn connecties ken ik goede make-up artists en stylisten die hier jou mee van dienst kunnen zijn.
* Mocht je toch meer foto’s willen hebben dan vooraf afgesproken, kunnen extra bewerkte foto’s altijd nog bijgekocht worden.


Portret

Wil je een mooi portret van jezelf, maar heb je geen ervaring voor de camera? Dat is geen probleem. Door mijn ervaring weet ik hoe je goed op de foto kan zetten. Ook zal ik er voor zorgen dat je je op gemak gaat voelen. Ik vraag je vooral jezelf te blijven en van het moment vooral te genieten ipv de focus dat je nu ‘moet’ poseren voor de camera.
Ik wil je op een pure manier vastleggen. Daarom kies ik er bij dit pakket voor om portretten op locatie te fotograferen. Naar mijn mening komt dat namelijk een portret shoot het beste tot z’n recht op locatie, omdat het al snel natuurlijker en vooral minder geforceerd voelt. Hoe tof is het ook om mooie foto’s van jezelf te laten maken op een super mooie locatie die je zelf kunt uitkiezen!

Wat zit er in het pakket?

Pakket 1: €150,- (exclusief 21% BTW)
– 1 persoon
– 1 – 1,5 uur Fotografie
– Bij jou thuis of locatie naar keuze
– 10 bewerkte foto’s

Pakket 2: €215,- (exclusief 21% BTW)
– 1 persoon
– 1 – 1,5 uur Fotografie
– Bij jou thuis of locatie naar keuze
– 15 bewerkte foto’s

* Exclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,30 cent per km buiten een straal van 15 km vanaf Alphen a/d Rijn.
* Kledingwissel is mogelijk.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.
* Ook als je speciale wensen hebt die hier nu niet bij staan, is dat geen probleem. Bijvoorbeeld als je een heel specifiek idee hebt of een bepaald moodboard in gedachten hebt. Alles is bespreekbaar. Neem voor speciale aanvragen daarom contact met mij op en vraag een offerte aan.

Business portret

Ben je een ondernemer en wil je je laten zien wie het gezicht daarachter is? Wil je je social media laten groeien doormiddel van passende foto’s of heb je foto’s voor je website nodig? Dan kan ik je daar mee helpen!

Als ondernemer is het namelijk belangrijk om in jezelf én je bedrijf te investeren. Als ondernemer is het belangrijk om goede foto’s te hebben die laten zien wat je aanbiedt. Maar het wordt ook steeds belangrijker dat de klant het gezicht achter de onderneming leert kennen. Ben je het niet gewend om voor de camera te staan? Geen probleem, ik zal je helpen je op gemak te laten voelen.

€245,- (exclusief 21% BTW)
– 1 persoon
– 1,5 uur Fotografie
– Bij jouw onderneming of locatie naar keuze
– 20 bewerkte foto’s

* Exclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,30 cent per km buiten een straal van 15 km vanaf Alphen a/d Rijn.
*Kledingwissel is mogelijk.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.
* Ook als je speciale wensen hebt die hier nu niet bij staan, is dat geen probleem. Alles is bespreekbaar. Neem voor speciale aanvragen daarom contact met mij op en vraag een offerte aan.

Love Shoots

Ook de liefde leg ik graag vast. Er is altijd wel een reden om de liefde te vieren. Denk bijvoorbeeld aan jullie jubileum of een verloving! Maar ook omdat je mooie foto’s van jullie samen wilt hebben als herinnering. Dit moment leg ik graag vast.
Net als bij portretten, vind ik dit het beste tot z’n recht komen op een mooie locatie. Persoonlijk ben ik niet echt van de loveshoots in de studio. Niet alleen omdat het al snel geforceerd wordt, maar vooral een loveshoot ook gaat om plezier hebben en de herinnering die er aan over houdt. Even vergeten dat ik voor jullie sta met een camera en samen wegdromen bij de mooie omgeving en het moment dat jullie met elkaar hebben. Terwijl jullie genieten, leg ik jullie emoties, maar ook de niet geposeerde momentjes tussendoor vast. Dit zijn vaak de mooiste momenten.

€195,- (exclusief 21% BTW)
– 2 personen
– 1 – 1,5 uur Fotografie
– Locatie naar keuze.
– 20 bewerkte foto’s

* Exclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,30 cent per km buiten een straal van 15 km vanaf Alphen a/d Rijn.
*Kledingwissel is mogelijk.
* Wil je meer bewerkte foto’s? Foto’s kunnen bijgekocht worden.
* Ook als je speciale wensen hebt die hier nu niet bij staan, is dat geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan dat je doet alsof je een leuke loveshoot met je vriend(in) gaat doen, maar als verrassing hem/haar ten huwelijk wilt vragen en dat moment vastgelegd wilt hebben. Hoe tof is dat? Of wanneer je als koppel een gender reveal wilt doen. Alles is bespreekbaar! Neem voor speciale aanvragen daarom contact met mij op en vraag een offerte aan.

Bruiloften

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu wordt het tijd om alles voor jullie grote dag te regelen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf. Als de grote dag zo ver is, moet dit natuurlijk vastgelegd worden. Het is een moment dat je nooit wilt vergeten. Ik leg jullie grote dag met heel veel plezier vast. De emoties en de liefde die er van afspat, zijn ontzettend mooi om te zien!
Pure momenten, intieme momenten, de kleine momenten waarvan je je op dat moment niet bewust bent.. Ik zorg er voor dat ik jullie bruiloft zo gedetailleerd mogelijk vastleg! Naast de ceremonie, fotografeer ik ook graag jullie moment samen. Vaak is er ook nog een mooi fotomoment samen met de familie. Ik zorg er voor dat jullie doormiddel van de foto’s met een grote lach op deze dag kunnen terug kijken.

€1195,-
– 6 uur fotografie.
– Minimaal 300 bewerkte foto’s.
– Een Online Gallerij met de foto’s van de bruiloft, zodat jullie deze op een makkelijke manier met familie en vrienden kunnen delen.

* Duurt je bruiloft korter of langer dan de aangegeven tijd bij het bovenstaande pakket? Vraag dan voor tarieven van de overige prijspakketten van 4 uur, 8 uur, 10 uur of 12 uur een offerte aan.
* Inclusief 21% BTW.
* Exclusief reiskosten van 0,30 cent per km buiten een straal van 15 km vanaf Alphen a/d Rijn.
* Heb je een destination wedding buiten Nederland? Super gaaf! Ik beperk mijzelf niet tot Nederland en reizen is voor mij zeker een mogelijkheid! Wel worden reis – en verblijfkosten dan in rekening gebracht. Vraag voor dit soort speciale verzoeken daarom een offerte bij mij aan.
* Zouden jullie ook een Loveshoot bij mij willen boeken een periode voordat de bruiloft plaatsvindt? Dan heb ik een speciale aanbieding hiervoor. Lees dan nog heel even verder op deze pagina om te zien wat deze aanbieding precies inhoudt.

Krijg korting op een loveshoot als je een bruiloft boekt bij mij!

Super leuk, jullie hebben een bruiloft bij mij geboekt (of zijn dat van plan)! Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om jullie grote dag vast te leggen. Daarom heb ik een speciale actie bedacht.

Wanneer je een bruiloft bij mij hebt geboekt, krijg je bij het boeken van een Loveshoot €25,- korting. Deze Loveshoot vindt dan vooraf plaats. Dit kan een periode van 2 of 3 maanden voor de bruiloft zijn, maar eigenlijk vooral wanneer dat voor jullie het beste uit komt zolang het maar voor de bruiloft zelf is.
Een Loveshoot is een leuk en intiem moment en het is daarnaast ook fijn om mooie foto’s van jullie samen te hebben. Hoe leuk is het om terug te kijken naar het moment dat jullie nog verloofd waren en om vervolgens daarna te kijken naar het moment dat jullie man en vrouw zijn geworden?
Een Loveshoot vooraf is ook ideaal om elkaar alvast te leren kennen. Zo maak je al kennis met mijn manier van werken. Ook kun je hierdoor alvast wennen hoe het is om samen voor de camera te staan.

Betaal ipv het standaard tarief van €195,- nu €170,- voor het boeken van een Loveshoot*, wanneer je een bruiloft bij mij hebt geboekt!

* Lees de inhoud en voorwaarden van het Loveshoot pakket op deze pagina onder het kopje Loveshoots.
* Let op: deze actie geldt 31 dagen vanaf het moment dat jullie de bruiloft bij mij hebben geboekt. Willen jullie gebruik maken van deze actie, boek dit dan ook binnen de genoemde periode. Na deze 31 dagen vervalt de actie en betaal je het standaard tarief.

Staat je gewenste fotoshoot hier niet tussen of heb je specifieke wensen? Geen probleem! Alles is bespreekbaar! Denk hierbij aan een fotoshoot met je familie of gezin, ben je zwanger of heb je een ander leuk idee of moodboard?
Ook beperk ik mij niet tot Nederland. Wil je met mij een shoot doen buiten Nederland, vind ik dat alleen maar super gaaf! Daar sta ik zeker voor open. Houdt in dit geval alleen wel rekening met bijkomende reis- en verblijfkosten.

Voor een offerte of andere vragen, neem contact op via info@jessicavosman.com.

Werkwijze


Voor we beginnen met de fotoshoot is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Dit kan door samen vooraf een kopje thee of koffie te drinken of doordat we samen naar de locatie toe lopen. Door de huidige situatie wegens Corona en ik veiligheid voorop stel, is dit nu niet mogelijk. Daarom bied ik momenteel een kennismakingsgesprek aan doormiddel van videobellen. Zo kunnen we elkaar toch nog vooraf leren kennen en kijken of de klik er is. Het is namelijk belangrijk dat er een ontspannen sfeer ontstaat en dat je van de fotoshoot gaat genieten. Tijdens de shoot zal uiteindelijk alles helemaal vanzelf gaan. Voor je het weet vergeet je ik voor je sta met een camera.
Na afloop stuur ik jullie een selectie door van de foto’s. Ik zorg dat de net-niet foto’s (je ogen bijvoorbeeld half dicht, omdat je met je ogen knipperde) uit deze selectie zijn gehaald, want geloof me die wil je niet. Daarna kies je de foto’s die je wilt hebben en geef je de gekozen nummers aan mij door. Deze keuze bewerk ik dan. Binnen twee weken zullen de foto’s digitaal aangeleverd worden.

Bij het boeken van een pakket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Tenzij vooraf anders is afgesproken, ga je ook akkoord met het gebruik van de foto’s op website, mijn social media en overige promotie doeleinden van Jessica Vosman Photography.
Klik hier voor de algemene voorwaarden.